I have a dream

Haha, nou oke. Dit is dan een tikkeltje overdreven, maar ergens klopt het wel. Als sinds mijn studententijd droom ik over het beginnen van een blog. Nu hoor ik je denken ‘Dan doe je dat toch gewoon? Zo simpel is het‘. En dat is het ook. Alleen veel mensen vergissen zich erin hoeveel tijd het kost. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik vandaag begonnen en is mijn blog on air. 

Ietsjes meer over mij dan. Ik schrijf ook nog voor het geweldige blog van Leonie gewoonwateenstudentjesavondseet.nl . Hier help ik met het maken van fantastische (of minder fantastische, oordeel zelf) gerechten om die vervolgens te delen met de wereld. Om die reden zal je hier niet gigantische veel recepten zien, terwijl ik wel boordevol inspiratie zit! Wil je ze toch zien? Dan verwijs ik je door naar http://www.gewoonwateenstudentjesavondseet.nl en ga ik mijn best doen om hier af en toe ook wat van mijn overige recepten te posten.

Verder schrijf ik vooral over alle leuke plekjes die Twente en omstreken te bieden heeft. Want dat er in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht veel leuks te bekennen is weten we nu wel een keer. Want in Twente zijn echt leuke foodspots en daar wil ik jullie, met al mijn enthousiasme, maar al te graag over vertellen! Ook neem ik jullie mee in wat experimentjes en schrijf ik reviews over bepaalde producten. En, en, en… Oh god, ik heb nog zoveel ideeën. Mijn chaos-hoofd kan het allemaal niet aan om dit nu op een gestructureerde manier aan jullie te vertellen, dus moeten jullie maar geduldig afwachten wat hier te voorschijn komt ;).

Goed. Dan rest er nog één vraag: Are you ready for it? Dan let’s go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s