Hallo goed volk! Één van mijn favoriete plekjes in Enschede is STOET. Hier serveren zij de lekkerste broodjes, geweldige taartjes en een misschien nog wel betere koffie. De locatie van STOET is ook super. Ze grenzen aan de Openbare Bibliotheek in het centrum van Enschede en ik moet je zeggen: ik denk dat de bieb in het afgelopen jaar nog nooit zoveel bezoekers heeft gehad.

Wat ik zo leuk aan deze plek vind is dat het publiek heel divers is. Er komen studenten, ondernemers en zakenlui, maar ook gerust moeders met hun babys, peuters en kleuters. Die laatste kunnen dan leuk in de kinderhoek spelen, zodat de andere mensen nog een beetje rustig kunnen werken of bijkletsen. Heerlijke sfeer! Ook het personeel is super aardig en stellen je altijd op je gemak. Klinkt vrij fantastisch toch? Is het ook!

Anyways, laatst kreeg ik een superleuke vraag. Namelijk, of ik voor de maand maart de STOET-maandspecial wilde ontwikkelen. En natuurlijk wilde ik dat wel! Hoe gaaf is dat; er is nu gewoon een Elsschrijft-broodje te koop. Of nouja, een Quesadilla!

setting1a
Dit is hem dan mensen; de STOET-maandspecial van Maart. Een Tuna Melt Quesadilla!

 

Dus, ben jij nog nooit bij STOET geweest? Dan moet je daar zeker eens naar toe. Ook als je er al wel eens geweest bent moet je er nu natuurlijk naar toe om mijn maandspecial te proberen. Want eerlijk toegegeven mensen; hij smaakt fantastisch. Al het lekkere van tuna melt (inclusief de cheddar!!) op een wrap, warm gemaakt en gecombineerd met een fijne coleslaw… Oh man, ik krijg er spontaan weer zin in! Jij ook? Haast je dan naar STOET, want hij is alleen in de maand maart verkrijgbaar!

Nieuwsgierig geworden naar het recept? Die komt binnenkort online, maar dat ga ik je nu nog niet prijs geven. Iets met geduld wordt beloond en zo.. 😉 Volg STOET ook op hun facebook of instagram-pagina, dan maak je kans om 2x deze fijne quesadilla te winnen; voor jou en beste vriend/vriendin, vader of moeder, oom of tante OF eet ze lekker alle twee alleen op 😉 Kan met gemak; zo lekker zijn ze wel.

Heb jij de STOET-maandspecial al geprobeerd? En wat vond je ervan? Let me know, vind ik leuk!

Is maart voorbij? Dan zeker niet getreurd. STOET heeft altijd wat lekkers op de kaart staan. Bezoek ze eens:

STOET enschede
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede
contact@stoet-enschede.nl

Meer van mijn dagelijkse activiteit in de gaten houden ;)?
Volg dan @elsschrijft op instagram of check mijn facebook-pagina. Let’s get social!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s