He you! Afgelopen week schreef ik een blog voor ‘fris de zomer in’. Dit ga ik in totaal vier weken doen en afgelopen maandag kwam mijn eerste blog uit.

Benieuwd naar waarover ik schreef? Klik dat HIER. Hoewel de titel van dit blog al vast een eerste indruk geeft 😉 Het leek mij in ieder geval leuk weer eens een experiment te doen. Ditmaal met alcohol, want nu het mooier weer gaan die wit biertjes er wel in. En dan heb ik het nog niet eens over een terras bezoekje op zijn tijd (lees: iedere week minimaal één keer in mijn geval) waarbij vaak een glaasje wijn of GT niet wordt overgeslagen. Onbewust drink ik toch best veel; denk ik.. Niet dat ik er afhankelijk van ben, maar toch. Ik vind het leuk om dit in kaart te brengen en doelen te stellen. En juist daarom doe ik mee!

Dus ben je benieuwd hoe mij dit afgaat? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ook mee doen? Lees dan verder op Fris de zomer in!

En ohja! Ik zou het ook erg leuk vinden als je mij liet weten wat je van de blogs vond en of je zelf ook mee gaat doen! 😀

Dat was hem!

Let’s get social!
Zullen we in contact blijven via Facebook of Instagram (@elsschrijft) ? Vind ik gezellig 🙂

Een reactie op “Experiment: minder alcohol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s