Dag leuke mensen!

Laatst nam ik iets ‘nieuws’ uit de supermarkt mee waar ik nieuwsgierig naar was. Ik bedacht me dat meer mensen misschien benieuwd zijn naar dit product, dus ik ga je er vandaag meer over vertellen! Interested? Lees dan mee!

Ik kwam al eens eerder met Mister Kitchen’s in aanraking door de pindakaas test die ik eerder deed. Ik begon ze te volgen op instagram en zag dat ze ook hartige spreads voor op brood maakten! Vegan en bestaan voor een groot deel uit groente/peulvruchten. Nothing beats pindakaas, maar ik was hier toch wel heel nieuwsgierig naar geworden, en zo nam ik één potje mee naar huis.

vspread_test_2

De V-spreads van Mister Kitchen’s die bestaan in de smaken:
– Chili – paprika
– Kikkererwt – citroen
– Tomaat – courgette
En hoewel ik benieuwd was naar alle varianten, vond ik dat ik er vandaag maar ééntje mee mocht nemen. Ik koos voor kikkererwt citroen, want die leek mij het meest vernieuwend. En hé kikkererwten zitten ook in hummus en i love hummus dus dit kon niet mis gaan. Right? 

Wat kost dat?
2,99 voor een potje van 270 gram. Ja, dat is wat prijziger dan ander broodbeleg, maar als je het verhaal achter Mister Kitchen’s kent dan weet je dat je een eerlijk product koopt. En dat is ook wat waard.

Hoe ziet het er uit?
Zo te zien in het potje heeft het wel iets weg van hummus, maar zodra ik het opendraai toch meer de structuur van Sandwichspread.

vspread_test

What’s the smell?
Gek genoeg (of niet gek genoeg.. het is maar hoe je het bekijkt) ruikt het naar sandwichspread en dat vind ik vaak een beetje naar kots smaken (sorry als ik nu al je eetlust heb weggejaagd) dus ik weet niet of ik heel gelukkig van de smaak ga worden. Met een beetje angst smeer ik het dus op mijn boterham.

Hoe smaakt dat?
Wow! Ik sta even perplex en weet niet of ik dit lekker of vies moet vinden. De citroen proef je heel duidelijk. Alsof ik een schijfje citroen boven mijn broodje heb uitgeknepen. Daarna komt ook wat meer de bonen/kikkererwt structuur naar boven. En dat is fijn want dat maakt de citroensmaak wat zachter. Ik moet hier even aan wennen, maar na twee happen vind ik het toch echt wel lekker! Lekker fris en eens wat anders op je boterham. Of, nouja.. Dat geldt in ieder geval voor mijn saaie boterhammen, waar kaas, hagelslag of hummus de standaard op zijn. Goeie afwisseling en ik ben benieuwd geworden naar de andere twee smaken! Wie heeft ze wel eens geprobeerd? 🙂

Let’s get social!
Wil je meer van mijn sociale activiteit zien? Volg Elsschrijft dan op Facebook of instagram. Vind ik gezellig 🙂

Wil je samenwerken? Bezoek dan het kopje ‘Contact’ op deze website!

 

Een reactie op “Getest: V-spread van Mister’s kitchen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s