Vroeg jij je het bovenste nou af? Dan ben je niet de enige 😉 Mijn socials (met name facebook, IG is behoorlijk tevreden want daar ben ik wel iedere dag actief) geeft om de week een seintje dat ‘mijn volgers al een tijdje niets meer van mij gehoord hebben’. Jaaajaaa Facebook, praat ik terug, dat weet ik wel. En voel daarna een tikkeltje teleurstelling. Ik had de afgelopen tijd echt veel meer willen schrijven en aan inspiratie ontbrak het ook niet. Ik heb nog zóveel ideeën voor Elsschrijft.com. Waar het wel aan lag? Tijd.

Ik vind bloggen heerlijk. Het is mijn hobby en ik wil het zo veel als mogelijk in mijn vrije tijd blijven doen. Alleen van dat laatste was de afgelopen periode weinig sprake. Het beetje vrije tijd wat ik had heb ik niet in mijn blog, maar in familie, vrienden en mijn vriend geïnvesteerd: die willen tenslotte ook aandacht en zijn heel belangrijk 🙂

Waarmee was/ben je dan zo druk Els?
Met drie banen. Drie? Ja, drie. Mijn enthousiasme siert me; ik vind heel snel dingen leuk, interessant of wil ergens aan mee werken. Maar ik ben me er ook bewust van dat het een valkuil is. Die valkuil zorgde ervoor dat werkweken van 50 (soms 60 uur) eerder regel dan uitzondering werden. En die gewoonte moest ik doorbreken van mezelf. Dus een paar weken terug koos ik ervoor één van die drie op te zeggen. Ik koos voor meer rust, meer regelmaat, meer vrije tijd in mijn leven. Wel met een tikkeltje pijn in mijn hart, maar soms moet je keuzes maken en risico’s durven nemen in het leven. En laat dat nou net niet mijn meest sterke kant zijn. Maar i did it!

Keuze gemaakt! En nu?
Nu ga ik lekker door met bloggen. De vrije tijd komt er langzaam meer aan. De afgelopen twee weken heb ik die met name opgevuld met andere (leuke) dingen. Ook mijn valkuil: veel plannen. Máááár: daar krijg ik ook weer super veel energie van! Ik noem de bruiloft van N. & E. afgelopen week ❤
Dus meer vrije tijd en meer focus op elsschrijft.com. Lekker ongedwongen en wanneer ik de tijd heb (en soms ook maak) 🙂 Weer lekker veel restaurantjes langs om te testen, reviews schrijven en andere dingen. Ik heb ook al een super toffe recepten-serie uitgedacht. Lijkt me een top plan! Wat jij? 😀

Heb je nog leuke ideeën voor Elsschrijft bijvoorbeeld een experiment wat ik aan zou moeten gaan na deze of dit experiment? Of een soort recepten-reeks? Bepaalde recepten of reviews / producten-tests die je graag terug ziet komen? Laat vooral weten 😀 Dan neem ik die mee in mijn cognitieve inspiratie-box 😀

Let’s get social!
Zullen we in contact blijven via Facebook of Instagram (@elsschrijft) ? Vind ik gezellig 🙂

 

 

Een reactie op “Hé Els, tijdje niet gesproken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s