Hoi!

Laatste maakte ik een fantastische pizza van een bloemkoolbodem, waar ik eerlijk gezegd eerst vrij skeptisch over was. Pizza met bloemkool klonk me nu totaaaaal niet lekker in de oren. En toch was dit recept VET geslaagd. Of dat lag aan de hoeveelheid beleg, de soorten beleg, of toch dat je de bloemkool niet meer zo proeft wanneer het samengeperst is als bodem zou me eigenlijk een worst wezen. Het was lekker en daar gaat het om 😀

Waar is dat recept dan zou je nu denken? Die vindt je HIER, via het blog van Leonie. Want daar schrijf ik nog steeds 8 blogs per maand voor. Dus, waar wacht je nog op? Check het recept op gewoonwateenstudentjesavondseet.nl

Wil je meer zien uit mijn dagelijkse leven, lekkere recepten of reviews van leuke tentjes in Twente? Volg mij dan ook op instagram (@elsschrijft)!

pizza_bloemkool_tonijn_1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s